Kada mogu očekivati broj svog paketa?

 

Nakon što kurir dostavne službe preuzme paket, na vašu e-mail adresu koju ste upisali kod Zahtjeva za ponudom, šaljemo broj pošiljke pomoću kojeg se izravno kod dostavne službe možete informirati o vremenu dolaska vašeg paketa.

Pošiljku pratite online na: www.dpd.hr

Nakon što pošiljku preuzme kurir dostavne službe, na e-mail adresu kupca šaljemo broj pošiljke pomoću kojeg može istu pratiti putem interneta.

Kada mogu očekivati svoju pošiljku?

Pošiljka stiže na vašu adresu najčešće u roku 1-2 radna dana (izuzev otoka koji imaju poseban režim dostave) nakon što je preuzme kurir dostavne službe.

Potrošači koji naručuju robu i razne predmete žele znati kada će njihov paket stići – i to ne samo dan nego i približno vrijeme dostave. Primatelji naših paketa dobivaju obavijest o vremenskom okviru dostave paketa.

Do nedavno nije uvijek bilo moguće dostaviti paket u vrijeme koje bi odgovaralo kupcu tj. primatelju paketa. Vozači su znali uzaludno zvoniti na vrata primatelja, a sada će paket biti dostavljen upravo u ono vrijeme koje je za kupca najprikladnije. Kupci neće osjećati da su ovisni o pošiljatelju ili dostavnoj službi i neće uzalud čekati na isporuku. Umjesto toga, imati će aktivnu ulogu u procesu isporuke.

DPD Croatia d.o.o. dio je DPDgroup koja broji više od 50.000 članova. Isporučuje više od 3,6 milijuna paketa dnevno u više od 230 zemalja širom svijeta. Diljem Europe, već dugi niz godina brine o zadovoljstvu svojih klijenata i to im je najvažniji cilj. Snažna međunarodna mreža omogućava efikasnu razmjenu iskustva i znanja. Stoga slanje i primanje paketa postaju izuzetno jednostavni, gdje god se klijenti nalazili. Po veličini su druga dostavna tvrtka u Europi, ali po mnogim stvarima prvi.